MATHILDE

ARTIST & SANGSKRIVER

Mathilde2
Mathilde1

En ung artist med storhed i stemmen og et skælvende nærvær i sin musik.

MATHILDE er en ung, stærk, følsom og ærlig sangerinde, der tager sit publikum med ind helt tæt på. Hun er storslået, men nærværende, skrøbelig, men insisterende, eksperimenterende, men fuld af nerve.

“Mine sange er personlige, og jeg stiler efter, at hver af mine sange skal være fuld af den udefinerbare størrelse, som jeg bedst kan beskrive som nerve”

MATHILDE er opvokset i Nordjylland og har fra en tidlig alder søgt at lære så meget om musik, som hun kunne, hvad enten det har været på den lokale kulturskole, i hjemmet eller i arbejdet med dygtige mentorer, talentudviklingsprogrammer og lærerige kurser. Hun har skrevet sange og optrådt siden hun var midt i teenageårene og er gået fra et singer- songwriter og visepræget udtryk, til et mere elektronisk og drømmende univers, der har givet hendes stemme og sangskrivning ny styrke.


“Jeg har det med sangskrivning, som jeg har det med mine tidligste venner. Det er umuligt at sige, hvem der sagde de første ord, for vi udviklede sproget sammen.” 


Udgivelse og oplevelse

MATHILDE har indtil videre kun udgivet én EP. En EP til nørderne.


I sin konstante proces af udvikling og udtryk, har MATHILDE indtil nu kun udgivet én EP på Soundcloud og har i stedet brugt tiden på at lade sine sange leve live.

Hun har arbejdet hårdt og intenst på at finde ind til sit stærkeste udtryk og arbejder lige nu for at få sin anden EP klar til udgivelse på alle streamingtjenester i 2021.

 MATHILDEs nye EP er en konceptplade, der sætter fokus på hverdagens usikkerheder og hvordan vi hver især, måske kan blive lidt bedre til at sige “jeg er okay, som jeg er”. En stærk EP, der med tydelighed viser, at MATHILDE har fundet sig selv som kunstner og ved præcis, hvad hun gerne vil give sit publikum med, når de lytter til hende.
Tager du til koncert med MATHILDE, kan du derfor forvente at blive taget med på en rejse. En rejse ind i hendes drømmende univers, hvor du kan læne dig tilbage og nyde hendes stærke levering af tekster, der virkelig vil dig noget. Musik der forførere dig og rører dig, og en vokal der binder det hele sammen til en optræden, der skal ses, høres og mærkes.


“Nikolai Hübbe siger, at han vil have sine danseres hjerte, når han indgår et samarbejde med dem. Med omvendt fortegn har jeg det på samme måde med mit publikum – jeg vil give dem mit hjerte, hver gang.“