LOUISE L.

ARTIST & SANGSKRIVER

Louise L. artistbillede 1

Louise L. er rytmiskdrevne melodier og en organisk men samtidig poppet R&B lyd. I 2019 vandt hun det rytmiske solistlegat ved Skiveegnens Musiklegat, og har siden da fokuseret på at finde hendes egen lyd, som skal ende ud i en debut EP i 2022.

Louise L. er en singer-songwriter og musiker med en legende og farverig vokal, der spænder fra skrøbelighed til styrke og alt der imellem. Aldrig har hun sat hendes musik i en enkelt kasse. I stedet har hun altid haft en konstant nysgerrighed på at udvide hendes musikalske horisont, og det kommer til udtryk i hendes musik. Splittet mellem iørefaldende singer-songwriter pop på den ene side og retro lyden og de farverige toner fra jazz, soul og R&B på den anden side skaber Louise hendes eget mix. Det er ærlige tekster på engelsk, rytmiskdrevne melodier, eksperimenterende akkordprogressioner og en organisk men samtidig poppet R&B lyd.


Louise har skrevet musik i over 12 år, har gået på MGK i Skive med rytmisk sang, samt taget flere kurser i sangskrivning og musikproduktion. I august 2011 lagde hun hendes første video ud på YouTube, og det fortsatte hun med i fire år. Hendes videoer har nu nået over 100.000 visninger. I 2019 vandt hun det rytmiske solistlegat ved Skiveegnens Musiklegat, og har siden da fokuseret på at finde hendes egen lyd, som skal ende ud i en debut EP i 2022 skrevet og produceret af hende selv.