LAURA RITSMAR

ARTIST, SANGSKRIVER & PRODUCER

LauraRitsmar_MadsFisker7
Ravn
LauraRitsmar_MadsFisker4
pressefoto_2

En nærværende musiker, der med sin klare stemme og brede producerkapacitet, sammenfletter feminin styrke i performance såvel som arrangement af skandinavisk popmusik.

Laura Ritsmar er en kvindelig sanger, sangskriver og producer. Siden hun var 12 år gammel har hun produceret og skrevet sin egen musik, som hun har brugt i forskellige projekter, med forkskellige samarbejdspartnere. I 2013 dannede hun bandet “Spektaro” med sin søster Anna Ritsmar, og de udgav sammen debut- albummet “Eponym” i 2017. Laura dannede i 2019 duoen RAVN sammen med produceren Anton Sherar og de udgav i efteråret 2021 deres debut-EP “Flora”.

For tiden skriver Laura mange nye sange på dansk, som hun håber at kunne dele med omverden inden længe.

Laura ønsker at skabe musik som resonerer i hendes eget hjerte og skaber genklang i andres. Hun vil gerne røre folk med musik og sin stemme. Hun har en masse på hjerte, og hun elsker at dele ud af det.


Som publikummer vil du derfor kune opleve nærvær og tilstedeværelse, når du tager del i Lauras lyduniverser - i livesetting såvel som i modtagelsen af hendes udgivne produktioner.


Til daglig studerer Laura til Rytmisk sanger på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, arbejder som speaker og så skriver hun en masse sange til egne og andres projekter, blandt andet med folk fra Svanekollektivet. Desuden er Laura uddannet kirkesanger!

Laura drømmer om at leve af at bruge sin stemme til alverdens ting og af at spille og skabe musik!